Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το ηλεκτρονικό κατάστημα we-r.gr σε καλωσορίζει.

 

Το WeR είναι το νέο Ηλεκτρονικό sneakershop στην Ελλάδα, το οποίο ανήκει στην ελληνική ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία Δημ.Βλαχονικολός & Σια Ι.Κ.Ε. και το διακριτικό τίτλο we-r.gr που εδρεύει στην Καλαμάτα Μεσσηνίας στην οδό Ιατροπούλου & Σιδηροδρομικού Σταθμού, με ΑΦΜ 999881260 Αριθμο ΓΕ.ΜΗ 014941145000, Δ.Ο.Υ Καλαμάτας.

Συνεργαζόμενο με όλα τα επώνυμα brands, δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής πώλησης σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαθέτει όλα τα είδη των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου όπως: Nike, Adidas, Vans, Asics, Reebok, NewBalance, Converse, DC, Staff,Superdry, Funkybuddha, Emerson, Billabong, Element, Defend,Cover,Cosi,Franklin Marshall και πολλές άλλες.

Το we-r.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα το οποίο παρέχει σε κάθε αγορά πιστοποιητικό γνησιότητας προϊόντος.

Γνωρίζοντας το μεγάλο πρόβλημα διάθεσης προϊόντων απομίμησης κυρίως μέσω διαδικτύου, σου παρέχει το παραπάνω πιστοποιητικό θέλοντας να σε προστατεύσει και να σου εγγυηθεί για την αγορά σου.

Η φιλοσοφία η οποία χαρακτηρίζει το WeR είναι: ''διάθεση των καλύτερων επώνυμων ειδών, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με άμεση παράδοση στο χώρο σου''

 

Η ομάδα του we-r.gr