Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Για το δικαίωμα υπαναχώρησης απαραίτητη είναι η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής και η αποστολή της στο [email protected]
Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Πριν την αποστολή του προϊόντος από εμάς
  Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]  ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο customer service 27210-94823 Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-21:00 & Σάββατο 9:00-17:00 και δεν έχεις καμία οικονομική επιβάρυνση.
   
 • Μετά την παραλαβή της παραγγελίας
  Μπορείς να ασκήσεις το δικαίωμά σου για υπαναχώρηση, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος (τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου) δίχως αντικατάσταση με άλλο προϊόν και να λάβεις πίσω τα χρήματά σου. Σε αυτή την περίπτωση θα παρακρατηθούν τα μεταφορικά για την αποστολή του προϊόντος σε εμάς 5,00 ευρώ και άλλα 5,00 ευρώ για την ακύρωση της παραγγελίας. Η κατάθεση των χρημάτων σου θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη.

Αυτό σημαίνει:

 1. Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
 2. Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα)
 3. Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής ,Τιμολόγιο κ.ο.κ).
 4. Το we-r.gr  ΔΕΝ παραλαμβάνει προϊόντα τα οποία επιστρέφονται κατά την υπαναχώρησή σου και τα οποία φέρουν βρωμιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα μας δημιουργούν την εντύπωση ότι αυτά έχουν υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητας τους.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραλαβή από εμάς του προϊόντος.

Για την επιστροφή του προϊόντος προς εμάς ακολούθησε τα παρακάτω 2 βήματα.

 1. Kαλέσε το τοπικό κατάστημα ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ της περιοχής σου και ζήτησε τους την παραλαβή δέματος από το χώρο σου.
 2. Kατά την ώρα της παράδοσης στον ταχυμεταφορεα του αναφέρεις πως η αποστολή είναι με χρέωση παραλήπτη στον κωδικό 550942ΚΛ  ΒΛΑΧΟΝΙΚΟΛΟΣ ΔΗΜ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Αποστολές προς εμάς με courier εκτός της συνεργαζόμενης δεν θα γίνονται δεκτές.

 

3. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κάνοντας τις αγορές σου από το we-r.gr σου εγγυούμαστε για την γνησιότητα των προϊόντων που προμηθεύτηκες από εμάς. Αποδεικνύοντας έμπρακτα και προστατεύοντας την κάθε αγορά σου λαμβάνεις πιστοποιητικό γνησιότητας προϊόντος κάθε φορά που κάνεις παραγγελία από εμάς. Το we-r.gr προμηθεύεται με την σειρά του εμπορεύματα από τις ίδιες τις εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό η από επίσημους αντιπροσώπους ή εισαγωγείς.

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του we-r.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή,  κ.λ.π. τότε το we-r.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Προκειμένου να διαπιστωθεί εαν το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλεις με email στο [email protected]  φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εάν μας αποστείλεις το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεσαι εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος σύν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.

 

4. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΟ ΛΑΘΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΝΟΥΜΕΡΟΥ ΚΤΛ .

Μπορείς να ασκήσεις το δικαίωμά σου για αντικατάσταση προιόντος, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.Τονίζουμε ότι το διάστημα των 15 ημερών υπολογίζετε από την ημερομηνία παραλαβής του προιόντος απο τον πελάτη και αυτό πιστοποιήται από την υπογραφή παραλαβής για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Για την αποστολή σε εμάς οποιουδήποτε προϊόντος προς αντικατάσταση αναγκαία είναι η αποστολή της φόρμας επιστροφής στο email: [email protected] ή τηλεφωνική επικοινωνία με το customer service στο τηλέφωνο 27210-94823.

 • Στην περίπτωση που το αντικαθιστάμενο προϊόν είναι άνω των 70,00 € η επιβάρυνση θα είναι 2.50 € για την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς και δωρεάν μεταφορικά για την αποστολή του νέου προϊόντος σε εσένα.
 • Στην περίπτωση αντικατάστασης με προϊόν κάτω των 70,00 € η επιβάρυνση θα είναι 2.50 € για την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς + 2,50 € για την αποστολή του νέου προϊόντος σε εσένα.

Να σημειωθεί ότι όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι πρώτα η παραλαβή από εμάς του επιστρεφόμενου προιόντος.

Για την επιστροφή του προϊόντος προς εμάς ακολούθησε τα παρακάτω 2 βήματα.
1) Kαλέσε το τοπικό κατάστημα ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ της περιοχής σου και ζήτησε τους την παραλαβή δέματος από το χώρο σου.
2) Kατά την ώρα της παράδοσης στον ταχυμεταφορεα του αναφέρεις πως η αποστολή είναι με χρέωση παραλήπτη στον κωδικό 550942ΚΛ  ΒΛΑΧΟΝΙΚΟΛΟΣ ΔΗΜ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Αποστολές προς εμάς με courier εκτός της συνεργαζόμενης δεν θα γίνονται δεκτές.

 

5. ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία ,σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε κατά τη στιγμή της παράδοσης, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι 10 ευρώ, 5 ευρώ για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς προς εσάς και 5 ευρώ για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς προς εμάς. Το συγκεκριμένο ποσό θα γίνει παρακράτηση από την κατάθεση σας η πληρωμή στον Courier. 

Για επιστροφές από το εξωτερικό τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.