Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να μεταβείτε στο κατάστημα μας στην οδο  Ιατροπούλου & Σιδ.Σταθμού, Καλαμάτα και να παραλάβετε την παραγγελία σας.

 

2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ.
Επιλέγοντας την “Αποστολή στον χώρο μου” θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας σε διεύθυνση της επιλογής σας σύμφωνα με τους όρους αποστολής.

 

3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ.
Επιλέγοντας την “Αποστολή σε άλλον” έχετε την δυνατότητα να αποστείλετε την παραγγελία σε τρίτο άτομο απλά καταχωρώντας τα απαραίτητα στοιχεία

 

4. EMAIL ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί επιβεβαιωτικό email με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

 

5. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Οι  παραγγελίες σας αποστέλλονται από την εταιρεία μας  με μεταφορέα της απολύτου επιλογής μας, κατά τις ημέρες και ώρες  (Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-21:00 & Σάββατο 9:00-17:00)
Βάσει του χρονοδιαγράμματος παράδοσης της συνεργάτιδάς μας εταιρείας ταχυμεταφορών, οι παραδόσεις υλοποιούνται ως εξής :

  • Εντός Αττικής ,εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,
  • Στις πρωτεύουσες νομών εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,
  • Στις λοιπές περιοχές-νησιωτικές εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με εξαίρεση απομακρυσμένες περιοχές που μπορεί η παράδοση να γίνει σε 4-5 εργάσιμες ημέρες.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκ φεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικώς και όχι περιοριστικός, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας, κλπ.

Σε κάθε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης, η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.

Μολονότι η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανάγκη σας για ενημέρωση σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές μας ακόμη και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία μας θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά με κάθε δυνατή πληρότητα και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχετε καταβάλει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

 

6. ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Υποδήματα και αξεσουάρ:

  • Για παραγγελίες κάτω των 70,00 ευρώ και εντός Ελλάδος τα έξοδα αποστολής είναι 4,99€.
  • Για παραγγελίες άνω των 70,00 ευρώ και εντός Ελλάδος τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ
  • Για παραγγελίες με παράδοση Σαββάτου η χρέωση θα είναι επιπλέον 3,00€
  • H υπηρεσία αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ογκώδη εξοπλισμός:

  • Τα μεταφορικά προκύπτουν κατόπιν συνεννόησης.