Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

1. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.
Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει την παραγγελία σας, πληρώνετε με μετρητά την αξία της.

H υπηρεσία αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.   

Παραγγελίες που ξεπερνούν το συνολικό ποσό των 300€ ΔΕΝ αποστέλλονται με αντικαταβολή. Στην περίπτωση αυτή η πληρωμή θα πρέπει να γίνει με κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό του we-r.gr.

 

2. ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.
Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard όλων των τραπεζών εκτός από American Express και Diners. Οι συναλλαγές σου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Στη φόρμα παραγγελίας συμπλήρωσε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV). Το we-r.gr επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σου αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής, ήτοι την αποπληρωμή των προϊόντων που έχεις αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του we-r.gr.

 

3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL.
Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

 

4. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.       
Μπορείς να μεταφέρεις το ποσό οφειλής, σε κάποιον από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς με όνομα δικαιούχου Δημ.Βλαχονικολός & Σια ΟΕ:

-         ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR4101102200000022000194021

-         ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR1401717710006771114606152

-         ATTICA BANK: GR49 0160 1610 0000 0008 5001 817

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου να αναγράφεις τον κωδικό της παραγγελίας σου δίπλα στο όνομα καταθέτη κατά την μεταφορά του ποσού.

Για την ορθή εκτέλεση της παραγγελίας σου σε περίπτωση της τραπεζικής κατάθεσης, είναι υποχρεωτική η αποστολή της ηλεκτρονικής απόδειξης ή της τραπεζικής απόδειξής μέσω email στο [email protected]   ή επικοινώνησε με το Customer Service στο 27210-94823.

Τα έξοδα κατάθεσης σε τραπεζικούς λογαριασμούς του we-r.gr πέρα των συνεργαζομένων τραπεζών επιβαρύνουν τον καταθέτη.

 

5. ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Πληρωμή με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard όλων των τραπεζών εκτός από American Express και Diners.